Hirdetés
3x3

Sandra Ygueravidéval a soraiban összetartáson vesz részt a spanyol 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

Február 2. és 5. között Madridban összetartáson vesz részt a spanyol 3×3-as válogatott. A keretnek tagja a Győr irányítója Sandra Ygueravide is.

Kihasználva az európai bajnokságok szünetét, melyet az 5:5 szakág olimpiai selejtezői miatt kellett beiktatni, Ana Junyer szövetségi kapitány öt játékost tudott behívni egy pár napos edzőtáborra. A spanyol 3×3-as válogatott Sandra Ygueravide (UNI-Győr – MÉLY-ÚT), Vega Gimeno (Mann Filter), Aitana Cuevas (Movistar Estudiantes), Irene San Román (Movistar Estudiantes) és Marta Canella (Barça CBS) összeállításban készül.

Remek alkalom lesz, hogy a nyáron elkezdett munkát folytassuk és kijelölhessük az olimpiai selejtezőn szereplő csapatot.

– idézi Ana Junyer szavait a spanyol szövetség közleménye. Mint ismert Spanyolország azok után lehet ott az indiai olimpiai-selejtezőn, hogy a szövetségük panaszának helyt adva a FIBA kiigazításokat tett a Világranglistán és így befértek a 20 csapatos mezőnybe. A csoportkörben Olaszország, Tajvan, Svájc és Indonézia lesznek a riválisaik.

A 3×3-as olimpiai selejtezőt március 18. és 22. között az indiai Bengaluru-ban rendezik.

Hirdetés