Hirdetés
Archivum

Sanja Mandic hosszabbított a PEAC-Pécsnél:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy újabb évre elkötelezte magát a csapathoz Sanja Mandic.

A 22 éves szerb válogatott irányító remek szezont zárt Pécsett. A bajnoki alapszakaszban 19 találkozón 27.7 perc alatt átlagban 9.7 pontot, 4.4 lepattanót és 5.6 gólpasszt jegyzett. A rájátszás nyolc találkozóján pedig 31.5 perc alatt átlagban 8.4 pontot, 4.6 lepattanót és 4.5 gólpasszt ért el.

Mandic a PEAC 10 Európa Kupa mérkõzésén is sok lehetõséget kapott, átlagban 28.7 percet töltött a pályán és ez idõ alatt 9.9 pontot, 3.6 lepattanót és 4.7 gólpasszt szerzett.

„Nagyon örülök, hogy Pécsett folytatom a pályafutásom, ez volt a tervem. Szeretem ezt a várost, szeretek itt élni és úgy gondolom, jó szezonom is volt a PEAC-PÉCS-ben. Jól éreztem magam a csapatban, de sajnos a szezon vége nem úgy alakult, ahogy elterveztük, de biztos vagyok benne, hogy jövõre sikeresebbek leszünk.” – nyilatkozta Sanja Mandic a PEAC-Pécs közleményében.

„Sanja nem okozott csalódást nekünk a néhány napja lezárult szezonban, játékával több meccsen együttesünk erõssége volt, és örülök neki, hogy ez folytatódhat õsztõl is. Marad még közös feladatunk annak érdekében, hogy a PEAC-PÉCS és õ egyénileg is fejlõdhessen a következõ évadban, addig is szurkolok Sanjának, hogy hazája válogatottjával a nyári EB-n sikerrel szerepelhessen.” – értékelte a klub honlapján Kond Árpád ügyvezetõ a szerzõdéshosszabbítást.

Hirdetés