Hirdetés
Európa

Sanja Mandic Németországban folytatja:

:

Hirdetés

A téli időszakot a PINKK Pécsi 424-nél töltő Sonja Mandic Németországban folytatja pályafutását.

A Rutronik Stars Keltern szerdán este mutatta be keretét a következő évadra. Egyik új igazolásuk Sanja Mandic, aki legutóbb a PINKK játékosa volt, de azt megelőzően Győrben és a PEAC-nál is szerepelt. A 24 éves szerb irányító február közepén csatlakozott a PINKK-hez. Előtte ősszel a Crvena Zvezda alakulatánál dolgozott, majd innen a lengyel Sleza Wroclaw együtteséhez igazolt.

A PINKK-nél Mandic három meccsen lépett és ezeken 28.7 perc alatt 9.7 pontot, 4.7 lepattanót és 6.7 gólpasszt átlagolt.

A válság a Rutronik Stars Keltern alakulatánál is rányomta a bélyegét az építkezésre. A versenyrendszerek leállításakor 21 mérkőzés után 20 győzelemmel és 1 vereséggel vezették a német élvonal tabelláját. Ennek ellenére a következő szezonra megszorításokra kényszerülnek. Eddig 11 fő alkotta a versenyző keretüket. A következő szezonban 10 fő fogja. Közülük nyolc lesz profi és két fiatalt visznek fel az utánpótlásból.

A Rutronik Stars Keltern kerete: Sanja Mandic, Emmanuella Mayombo, Amber Orrange, Milica Deura, Janne Pulk, Mailis Pokk, Josipa Pavic, Andrijana Cvitkovic, Harriet Bende Belobi-Nawezhi és Krystal Vaughn.

Fotó: PINKK.hu

Hirdetés