Hirdetés
Archivum

Sara Heljic hosszabbított a Vasas Akadémiával:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Sara Heljic hosszabbított a klubbal. Részletek a Vasas közleményében.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Meghosszabbította szerzõdését a Vasas Akadémia felnõtt csapata fiatal centerével, Sara Heljiccsel.

“A csapatmunka nagyon fontos, ha valaki sikert akar elérni a kosárlabdában, és azt gondolom a Vasasnál ez nagyon jól mûködik. Remek összhang van a játékosok között, a szakmai stáb pedig mindenben támogat minket a pályán és azon kívül. Örülök, hogy részese lehetek ennek a csapatnak, és nagyon tetszik az a felfogás, hogy ennyire bíznak itt a fiatal játékosokban. Az edzõk sok játékteret és pályán töltött perceket biztosítanak, így napról napra tudok fejlõdni, ráadásul a tanultakat a felnõtt bajnokságban kamatoztathatom. Elsõdleges célom, hogy a csapattal bejussunk a legjobb nyolc közé a következõ idényben, személyes célom pedig, hogy még jobb és meghatározóbb játékossá váljak” – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Sara Heljic.

“Sara Heljic Európa legtehetségesebb fiatal játékosai közé tartozik. Ezt az is megerõsíti, hogy tavaly meghívták a BWG Global Camp-be, Los Angelesbe. Ezt a tábort minden évben megtartják, és összehívják a legtehetségesebb fiatal lányokat és fiúkat az egész világból. Örülünk annak, hogy Sara a nagy európai klubok meghívása ellenére is a Vasast választotta, és nálunk bontogatja tovább szárnyait. Ez ugyanakkor nagy felelõsség és kihívás is egyben. Az eddigi sikeres munka a fiatal játékosokkal, és Sara játéka, amit a bajnokság második felében mutatott, azt bizonyítja, hogy mi is mint klub, és õ is mint játékos, jó irányban haladunk” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Hirdetés