Hirdetés
Archivum

Seimone Augustus marad a Minnesota Lynx-nél:

:

Hirdetés

Allie Quigley chicagói hosszabbítása mellett még egy fontos bejelentés érkezett szombaton a WNBA játékospiacát tekintve. Hivatalossá vált, hogy Seimone Augustus marad a Minnesota Lynx-nél.

Fotó: Minnesota Lynx

Fotó: Minnesota Lynx

A 14. szezonját kezdi a Minnesota Lynx-nél Seimone Augustus. A ligában máshol nem is szerepelt, hiszen az LSU-n végzett játékost a Lynx drafolta 2006-ban és azóta is kitartóan szolgálja a klubot. Az utóbbi években már kevesebb lehetõséget kapott, tavaly nyáron viszont 33 meccsen lépett pályára, ami 2011 óta a legtöbb volt az esetében. Összességében 46.7%-os mezõnymutató mellett 10.8 pontot átlagolt.

Lassan, de biztosan épül a Minnesota Lynx kerete. Nagy kérdés, hogy mi lesz Maya Moore sorsa. Egy azonban biztos, hogy Lindsay Whalen visszavonult, miközben kedvezõ feltételekkel megszerezték a Dallas Wings-tõl Karima Christmas-Kelly-t.

Augustus nem az egyetlen „unrestricted free agent” státuszú veterán klasszis. Még Rebekkah Brunson (Minnesota) és Alana Beard (Los Angeles) is hasonló helyzetben van, de mindkettõjük esetében várható, hogy hosszabbítani fognak korábbi klubjaikkal.

Szombaton még egy bejelentés érkezett. Az Atlanta Dream meghívta az edzõtáborába Blake Dietrick-et. Õ tavaly is innen indult és végül szerzõdést kapott a szezonra. Összesen 26 meccsen számítottak rá.

Hirdetés