Hirdetés
Archivum

Serbán Anett Kecskeméten a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémián lett edzõ:

:

Hirdetés

Ahogy arról az évad utolsó ceglédi meccsérõl készített összeállításunkban beszámoltunk, visszavonult profi pályafutásától Serbán Anett. A hétvégén a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia évzáróján már újonnan érkezõ edzõként mutatták be.

Fotó: kesport.hu

Fotó: kesport.hu

Forrás: kesport.hu

Hazatért Kecskemétre Serbán Anett, aki hosszú pályafutása alatt szülõvárosában a Kecskeméti KC színeiben a második vonalban mutatkozott be. Ezt követõen profi karrierjét Cegléden és Szolnokon töltötte. A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémián a következõ évadtól az U14-es és az U16-os csapat másodedzõjeként számítanak tapasztalatára.

A kesport.hu beszámolója szerint a jó hangulatú évzárón Ivkovicné Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia vezetõje elégedetten értékelte az elmúlt szezont. Kiemelte, hogy több csapatuk is bejutott az országos döntõkbe és a korosztályos válogatottakba is egyre több meghívót kapnak játékosaik. Az évad legfontosabb fejlesztésének pedig a régi uszoda helyén kialakított kosárlabda komplexumot nevezte. A cél a további fejlõdés, ezért is erõsítették meg az edzõi stábot, illetve a kiválasztást szeretnék hatékonyabbá tenni.

Hirdetés