Hirdetés
Magyarország

SERCO UNI Győr – E.ON ELTE BEAC negyeddöntővel folytatódik a Magyar Kupa:

:

Fotó: Nagy Gábor / SERCO UNI Győr

Hirdetés

Szerdán folytatódnak a negyeddöntők küzdelmei a Killik László Női Magyar Kupában. Az alábbiakban a mérkőzés előtti edzői nyilatkozatok olvashatók.

Fűzy-Antolovics Adél (másodedző, SERCO UNI Győr): “A Magyar Kupa negyeddöntőjében már nem lehet hibázni, és azt gondolom, hogy ezt az ellenfeleink is pontosan tudják, hogy ez mit jelent. Nem úgy fogunk kiállni, hogy ez a győzelem már biztosan a kezünkben van, hiszen a BEAC is annyira szeretne nyerni, mint mi. A BEAC légiósai közben felépültek, látszik a csapatba fektetett munka, illetve a kiegészítő játékosok is hasznosan tudnak beszállni a mérkőzésbe. Komolyan készülünk a holnapi találkozóra, mert nem lesz könnyű dolgunk.”

Mészárosné Kovács Andrea (vezetőedző, E.ON ELTE BEAC): “A sorsolás idén is egy Euroligás csapatot sodort az utunkba a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A Győr komoly nemzetközi tapasztalatot szerzett a legrangosabb sorozatban, ami tavasszal a hazai porondon bőven kamatozhat nekik. Jó szerkezetű, komplett csapat vár ránk, csak akkor lehetünk méltó ellenfeleik, ha keménységben, harcosságban fel tudjuk venni a kesztyűt és negyven percen át tudunk koncentrálni. Számunkra minden ilyen találkozó lehetőség a fejlődésre, igyekszünk ebből is építkezni a bajnoki alapszakasz hajrájára.”

Hirdetés