Hirdetés
Archivum

Shatori Walker-Kimbrough az Aluinvent DVTK új igazolása:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK sajtóközleményben jelentette be, hogy Shatori Walker-Kimbrough személyében amerikai bedobót igazolt a következõ évadra. Részletek a klub közleményében.

Forrás: Aluinvent DVTK Sajtóközlemény

Shatori Walker-Kimbrough az Amerikai Egyesült Államokban, a neves Maryland egyetemen végzett, 2017-ben a draft 6. helyén választotta ki a Washington Mystics, melynek csapatában jelenleg is játszik a WNBA-ben. Az Egyesült Államok válogatottjában is bemutatkozott.

Elsõ európai szezonjában megfordult Törökországban és a tavalyi szezon végén ezüstérmet szerzett a szlovák bajnokságban a Ru¾omberok csapatával.

– Shatori igazi problémamegoldó a pályán, félelmetes sebességgel támadja a gyûrût és bontja a védelmet, ugyanakkor távolról is veszélyes – mondta el Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. – További erénye, hogy minden mezõnyposzton bevethetõ. A védekezésben is határozott, biztos vagyok benne, hogy a csapat meghatározó játékosa lesz. Szükség is lesz rá, mivel a többi csapat erõsítéseit látva hihetetlenül színvonalas és kiegyenlített bajnokság elé nézünk.

Névjegy
Név: Shatori Walker-Kimbrough
Születési idõ: 1995. május 18.
Születési hely: Baltimore, Maryland (Amerikai Egyesült Államok)
Magasság: 180 cm
Poszt: bedobó

Pályafutása
2018/2019 Aluinvent DVTK
2018 Washington Mystics (WNBA)
2017/18 Ormanspor (török 1. osztály) és Ruzomberok (szlovák 1. osztály)
2017 Washington Mystics
2013-17 Maryland University

Hirdetés