Hirdetés
Magyarország

Shatori Walker-Kimbrough megduplázta WNBA döntős játékperceit:

:

Hirdetés

A WNBA döntőjének harmadik mérkőzésén a Washington Mystics 94-81-es győzelmet aratott a Connecticut Sun otthonában és ezzel 2-1-es előnyre tett szert az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. Magyar szempontból a legfontosabb, hogy a hazánkba visszatérő Shatori Walker-Kimbrough pályafutása során most kapta a legnagyobb szerepet egy WNBA döntő mérkőzésen.

Fotó: WNBA.com

Shatori Walker-Kimbrough az értékes idegenbeli siker alkalmával 15 perc 12 másodpercet töltött a pályán. Ez idő alatt 7 pont, 2 lepattanó és 1 gólpassz került a neve mellé.

A sérülések miatt a Mystics stábja némileg átalakította a rotációt és Shatori Walker-Kimbrough remekül élt az adódó lehetőséggel. Igyekezett kihozni a helyzetből a maximumot. A csapat rekordbeállítást jelentő 16 triplájából is kivetette a részét, de büntetőknél sem remegett meg a keze. A látottak alapján a védő-munkájával szintén elégedett lehet a szakmai stáb.

Maradva a statisztikáknál, megduplázta idei átlagos játékperceit a WNBA döntőket tekintve Shatori Walker-Kimbrough. Tavaly a Seattle Storm ellen két találkozón kapott lehetőséget és összesen 5 percet kapott a bizonyításra. Idén pedig az első és a második mérkőzésen 7-7 percet töltött a pályán.

A Washington Mystics egy újabb győzelemmel bajnok lehet. A párharc negyedik mérkőzését szintén Uncasville-ben a Mohegan Sun Arénában rendezik magyar idő szerint szerdán hajnali 2 órától. Amennyiben ezen az összecsapáson hazai siker születik, akkor sorsdöntő ötödik összecsapás jön. Ezt pénteken hajnali 2 órától bonyolítanák le Washingtonban.

Fotó: WNBA.com

Hirdetés