Hirdetés
USA

Shatori Walker-Kimbrough megkapta a WNBA bajnoki gyűrűt:

:

Hirdetés

Vasárnapról hétfőre virradóra csapott össze a Phoenix Mercury és a Washington Mystics. A találkozó előtt kapta meg a 2019-es WNBA bajnoki címnek emléket állító gyűrűt Shatori Walker-Kimbrough.

Tavaly Shatori Walker-Kimbrough a Washington Mystics csapatával nyert bajnoki címet a WNBA-ben. Azóta nem nyílt alkalom arra, hogy a gyűrűt átvegye. A Mystics szakmai stábja így a legutóbbi bajnokin kerített sort a köszöntésre.

A teljes rájátszást nézve hét találkozón 7.3 perc alatt 2.7 pont, 0.4 lepattanó és 0.4 gólpassz volt az átlaga Shatori Walker-Kimbrough-nak a bajnoki menetelés során. Azt megelőzően toronymagasan a legjobb alapszakaszát zárta: 34 mérkőzésen 17.1 percet átlagolt, 6.7 pontot, 1.6 lepattanót és 1.2 gólpasszt elérve. Kilenc perccel töltött többet a pályán és kétszer annyi pontot átlagolt az alapszakaszban, mint 2018-ban.

Idén a Phoenix Mercury színeiben Shatori Walker-Kimbrough 13 mérkőzésen 14.2 perc alatt 5.2 pontot, 1.5 lepattant és 1.4 gólpasszt átlagol. Az Atlanta Dream elleni találkozón 20 pontot ért el, amivel új karriercsúcsot állított fel.

Fotó: Phoenix Mercury

Hirdetés