Hirdetés
Archivum

Shekinna Stricklen és Diamond DeShields az egyéni számok bajnokai:

:

Hirdetés

A WNBA All-Star gálák történetében elõször pénteki napon önálló programként hirdették meg a tripla-dobó viadalt és az ügyességi versenyt.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Természetesem majd a helyszíni látogatottsági adatok és televíziós számok elemzése után értékelik a WNBA illetékesei is a pénteki programot, de a nõi kosárlabdáért rajongó nézõként rendkívül szórakoztató show-t követhettük.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

A tripladodó-versenyben elmaradt a címvédés. Allie Quigley mindössze 19 pontot ért el és nem jutott döntõbe. A finálét Shekinna Stricklen és Kayla McBride vívta. Végül 22 ponttal Stricklen lett az idei bajnok.

Az ügyességi versenyben Diamond DeShields végzett az élen. A Chicago Sky sztárja Jonquel Jones-t múlta felül a döntõben. Ezt megelõzõen a fináléig vezetõ úton pedig Odyssey Sims-t és Elizabeth Williams-t ütötte ki.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Mindkét egyéni számban 10-10 ezer dollárt nyert a gyõztes, melyet egy általa meghatározott alapítványnak utal át a liga. Stricklen a Room 29:11 alapítványt választotta, akik rászoruló gyermekeket támogatnak. DeShileds pedig a Hoops20-Waterboys alapítványt, amely Afrikában kutak építésével és az ivóvízkészlet ellenõrzésével igyekszik javítani az életkörülményeken.

A gála fõ mérkõzését szombaton 21 óra 30 perctõl rendezik.

Hirdetés