Hirdetés
Archivum

Shenise Johnson csapata legeredményesebbje volt:

:

Hirdetés

Keddrõl szerdára virradóra egyetlen mérkõzést rendeztek a WNBA-ben, melyen a Minnesota Lynx 87-72-re verte a San Antonio Silver Stars gárdáját.

Becky Hammon és Sophia Young nélkül lépett pályára a 2011-es bajnok Minnesota Lynx otthonában a San Antonio Silver Stars. Ennek ellenére jól kezdtek a vendégek és az elmúlt mérkõzéseken megszokott szoros védekezéssel távoli dobásokra kényszerítették a Lynx játékosait. A Silver Stars az elsõ negyed végén 16-14-re, a félidõben pedig 36-35-re vezetett.

A fordulatot a harmadik negyed vége és a negyedik szakasz eleje hozta el, amikor 4 perc alatt egy 18-4-es szériával 52-50-rõl 70-54-re lépett el a Lynx. A Silver Stars nem adta fel a küzdelmet és egy nagy futással 72-65-re zárkóztak fel. Ennél közelebb azonban nem kerültek. A 24. születésnapját ünneplõ Maya Moore triplájával pillanatok alatt újra 10 pontra ugrott a differencia és onnan már nem volt visszaút.

A Silver Stars legeredményesebbje a 16 pontos Shenise Johnson volt, míg a Lynx-nél Lindsay Whalen 23, Moore 19 egységig jutott.

Eredmény
San Antonio Silver Stars – Minnesota Lynx 72-87
 

Hirdetés