Hirdetés
Európa

Shenise Johnson remek szezont zárt Izraelben:

:

Hirdetés

A Sopronban is hosszabb időt eltöltő Shenise Johnson sérülésekkel terhelt időszak után kiváló szezont teljesített Izraelben.

Izraelben múlt héten vasárnap döntöttek a bajnokság befejezése mellett. A középszakaszban jártak a csapatok, amikor megállították a ligát. A hazánkban is kedvelt Shenise Johnson csapata a Ramat Gan végzett az élen.

Shenise Johnson kiemelkedő évadot teljesített: 17.9 pontot, 8.3 lepattanót és 4.4 gólpasszt átlagolt. A teljesítmény-indexe 23-as lett. A liga félbeszakadásakor 22 lejátszott mérkőzés után a mezőny egyik legjobbja volt.

Nehéz éveket tudhat maga mögött Shenise Johnson, miután 2017. júliusában keresztszalag-szakadást szenvedett. Ezt követően a 2018-as WNBA szezont is ki kellett hagynia. A 2019-es tengerentúli évadnak minden sérüléséből felépülve egészségesen vágott neki. Május 30-án azonban egy edzésen kifordult a bal térde. Hat meccset kellett kihagynia, visszatért, de a fájdalmai nem múltak el. Augusztus közepén Johnson a műtét mellett döntött. Artroszkópos térdműtétet hajtottak végre a 29 éves klasszison és ősszel Izraelben térhetett vissza.

Fotó: haaretz.co.il

Hirdetés