Hirdetés
Archivum

Shenise Johnson visszatér az Indiana Fever csapatához:

:

Hirdetés

Bár az elmúlt napokban már csendesedtek az átigazolási hírek a tengerentúlról, még javában formálódnak a WNBA csapatok keretei. Rövid áttekintés a hét eleji bejelentésekrõl.

Magyar szempontból a legérdekesebb, hogy a hazánkban is hosszabb idõt töltõ Shenise Johnson hosszabbított az Indiana Fever gárdájával. Johnson tavaly nyáron súlyos térdsérülést szenvedett, jelenleg a rehabilitációja tart és a tervek szerint már a szezon elsõ felében ismét pályára léphet. Tavaly a kiválása borította a Fever terveit, a sérülése után a 18 meccsükbõl már csak kettõt tudtak megnyerni. Shenise Johnson felépülése után egyértelmûen húzóembere lehet ennek a Fever-nek.

DeWanna Bonner egy év kihagyás után visszatér a WNBA-be. Bonner az elmúlt szezont a gyermekvállalása miatt hagyta ki. Azóta itt Európában az USK Praha színeiben visszatért és hivatalossá vált, hogy a WNBA-ben is ott lesz ismét a Phoenix Mercury keretében. Utolsó szezonjában még 2016-ban Bonner kiváló teljesítményt nyújtott, 14.5 pontot, 5.4 lepattanót és 2.4 gólpasszt jegyzett. Ezzel Brittney Griner és Diana Taurasi mellett a Mercury meghatározó játékosa volt.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a New York Liberty sorsa rendezõdni látszik. A korábbi tulajdonosi kör garanciát vállalt arra, hogy a megfelelõ szakmai befektetõ érkezéséig finanszírozza a csapatot. Ennek eredményeként négy szerzõdés-hosszabbítást közzé is tették. Nem meglepetés egyik sem. Bria Hartley, Kia Vaughn, Rebecca Allen és Lindsay Allen az elõttünk álló évadban is a Liberty mezében fog kifutni a pályára.

Hirdetés