Hirdetés
Magyarország

Shey Peddy: Úgy érzem jól haladunk:

:

Hirdetés

Szerdán 18 óra 30 perctől a Sopron Basket a BKG PRIMA Szigetszentmiklós vendége lesz a bajnokság 13. fordulójából előrehozott összecsapáson. A klub összeállításában Shey Peddy-t kérdezték a várakozásairól.

Eddig jól érzem magam, minél többet edzek, annál jobban megtanulom a csapat játékait, megismerem a csapattársaimat és ők is engem. Úgy érzem jól haladunk.

– mondta eddigi tapasztalatairól Peddy.

“Meg fogom próbálni.” – felelte arra a kérdésre az amerikai játékos, hogy megismételhető-e a Kurszk elleni produkciója. Akkor 19 ponttal és 6 lepattanóval zárt, négy triplát értékesített. “Még csak szokom a helyzetet, keresem a formámat, próbálok dobásokat vállalni, és amíg ezek be is mennek, addig jó lesz minden!” – tette hozzá.

A szigetszentmiklósi mérkőzéssel kapcsolatban így foglalta össze a várakozásait.

“Azt várom, hogy keményen játszunk. Jól edzettünk a szünet alatt, teljes a keretünk, szóval csak játsszuk a figuráinkat, a saját rendszerünk szerint kosárlabdázzunk és szerezzük meg a győzelmet. Ha kontrollálni tudjuk a mérkőzés ritmusát, és jól teljesítünk védekezésben, akkor elég jó esélyünk van.” – összegzett az amerikai játékos.

Hirdetés