Hirdetés
Archivum

Sikeres olasz este:

:

Hirdetés

A két, magyar vereséggel végzõdõ találkozó mellett még három összecsapást rendeztek a nõi EuroLiga 7.fordulójának csütörtöki játéknapján.

Az A-csoportban a Krakkó pécsi vendégjátéka mellett a Taranto fogadta a Rigát. Az eddig keveset mutató letteknek nem sok esélyük volt egy jó eredményre. Az olaszok 6-0-s futással kezdtek és nyugodtan mondhatjuk, hogy az itt megszerzett elõnyüket a lefújás pillanatáig meg is õrizték. Egy negyed után csak minimális különbség volt a két együttes között, de a szünetben már 10 pontos differenciáról árulkodott az eredményjelzõ. A pontszegény összecsapáson 56-42 arányban diadalmaskodott a Taranto. Az olaszok legjobbja a 14 pontos Smith volt.

Eredmény
Cras Basket Taranto – TTT Riga 56–42

A B-csoportban, a Sopron hatosában sem kellett sokat izgulniuk a szurkolóknak a Jekatyerinburg – Gdynia összecsapás miatt. Minden erõlködés nélkül nyertek 86-68-ra az oroszok úgy, hogy az elsõ negyed után még 18-20-ra mentek a lengyelek. A szünetre kialakuló 13 pontos különbségbõl a lefújás pillanatára 18 pont lett.

Eredmény
UMMC Jekatyerinburg – Lotos Gdynia 86-68

A D-csoportban a Schio 79-66-ra ütötte ki a Gorzowot. Itt a szünetben Cohen és Nadalin vezetésével már 17 pont volt a differencia. A harmadik negyedben már a 20 pontot is elérte a különbség, így az olaszoknak az is belefért, hogy a negyedik szakaszban mindössze 4 pontot szerezzenek.

Eredmény
Beretta-Famila Schio – Gorzow 79-66

Hirdetés