Hirdetés
Magyarország

Sikeresen zárult a Vasas Akadémia utolsó felkészülési tornája:

:

Fotó: vasasbasket.hu

Hirdetés

A Vasas Akadémia együttese a ŽKK Vrbas csapatánál vendégeskedett a hétvégén, ahol Milos Pavlovic lányai immár néhány játékossal kiegészülve folytathatták a felkészülést a 2022/23-as bajnoki szezonra. Shaqilla Nunn is bemutatkozhatott, a budapesti gárda fiatal játékosai pedig ismét meghálálták a beléjük vetett bizalmat.

Szerbiában játszottuk utolsó felkészülési mérkőzéseinket, ahová még mindig hiányos kerettel utaztunk, így a teljes képet még mindig nem látjuk. Ennek ellenére a csapat nagyon jó úton halad, vrbasi kirándulásunk mindenképp nagyon hasznos volt. Ismét téthelyzetben láthattuk mik azok a játékelemek, amiken csiszolni kell a bajnokság kezdetéig. Néhány nap múlva kezdődik a szezon, bízom benne, hogy folytatni tudjuk ezt a jó teljesítményt és a felkészülési időszak győzelmi sorozata nem fog megszakadni.

– mondta Milos Pavlovic a Vasas Akadémia vezetőedzője.

Fotó: vasasbasket.hu

Az első ligás Vrbas csapata látott minket vendégül, ellenük játszottuk ö és fél óra utazás és kétórás határvárakozás után. Emiatt későn ebédeltünk, de a házigazda alkalmazkodott és fél órával elhalasztotta a mérkőzést. Először lépett pályára a Vasas Akadémia színeiben Shaqilla Nunn, aki megmutatta, hogy támadásban és védekezésben is hasznos játékos lesz. A fiatalok is remek teljesítményt nyújtottak, az NBI/A-s tapasztalatokkal rendelkező Madár Eszti mellett az újonc Van Rijs Luca is megmutatta, hasznos tagja lehet az idei keretnek. Szerencsés Tamara a tőle megszokott módon védekezésben bizonyított, de támadásban is nagy előrelépés mutatott a játékban. Hálásak vagyunk a házigazdáknak a mérkőzés lebonyolításáért, amely fair és korrekt játékban zajlott.

– nyilatkozott Krivacsevics Dragoljub a Vasas Akadémia szakmai vezetője.

Fotó: vasasbasket.hu

Hirdetés