Hirdetés
Archivum

Sima orosz sikerek:

:

Hirdetés

Magabiztos gyõzelmekkel indította a Szpartak Moszkva és a nagy esélyes Jekatyerinburg a nõi EuroLiga negyeddöntõit.

A címvédõ Szpartak Moszkva a Fenerbahce együttesét fogadta. Bár világsztárokból a törököknél sincs hiány, Penny Taylor vagy éppen Yilmaz a világ élvonalát képviseli, mégis már az elsõ negyedben eldõlt a találkozó. A végül 28 pontig jutó Taurasi vezetésével 32-15-ös elõnyre tett szert a Moszkva.

A találkozó végeredménye rendkívül csalóka, a török gárda ugyanis a negyedik negyedben 13 pontot faragott a különbségen, miközben a hazaiaknál már a kispad vitézkedett. A Fenerbahce legjobbja Nicole Powell volt 25 pontjával, de a 22 pontos Yilmaz is dicséretet érdemel.

A találkozón egyedül Penny Taylor okozott csalódást. A világbajnok és WNBA gyõztes játékos 28 perc alatt 4 pontot szerzett.

Szpartak Moszkva Region – Fenerbahce 90-79

Az EuroLiga trónkövetelõje a Jekatyerinburg egy szoros félidõt követõen megsemmisítette a Kassát. Az elsõ negyed után egy, a félidõben nyolc pont volt a két együttes között, a végére 25 lett a különbség.

A találkozón két dupla-duplát láthatott a közönség. Candace Parker 21 pont és 14 lepattanóval vétette magát észre, míg Candice Dupree neve mellé 14 pont és 13 lepattanó került.

UMMC Jekatyerinburg – Good Angels Kosice 81-56

Hirdetés