Hirdetés
Archivum

Sima soproni siker:

:

Hirdetés

A Krasznai Ferenc Torna második napján a házigazdák hullámzó játékkal verték a Szekszárdot, míg a Szeged egy félidõn át szorongatta a Kassát.

A keddi nagy arányú veresége után a Szekszárd ellen még ilyen hiányos és idény eleji formában lévõ csapattal is simán kellett nyernie a Sopronnak. A kezdés jelentõs pontbeli különbséget vetített elõre, mivel 8 perc játék után már 8-20 állt az eredményjelzõn. Az elsõ periódus végén és a második elején azonban felzárkóztak a vendégek és 5 pontra csökkentették a hátrányukat. A második szakasz vége egyértelmûen a Soproné volt, így 23-39-es állás mellett vonultak pihenõre a hölgyek.

A harmadik negyedben 20 pont fölé nõtt a differencia és már elkönyvelhettük, hogy gyõzelemmel köszöntheti születésnapos Székely Norbertet a Sopron. A negyedik szakaszra összekapta magát a Szekszárd és 13 pontra faragták a hátrányukat, de a hazai siker nem forgott veszélyben.

A Sopronnál ismét Zane Tamane ponterõs játékát kell kiemelni.

A nap másik mérkõzésén a Szeged egy extra elsõ negyed utána félidõig meccsben volt a kassaiakkal, de a harmadik negyedben érvényesült a papírforma.

Eredmények

MKB-Euroleasing Sopron–Atomerõmû-KSC Szekszárd 60-84 (16-21, 7-18, 17-20, 20-25)
Szeviép-Szeged–Kassa (szlovák) 56–74 (13–22, 21–12, 10–21, 12–19)

Hirdetés