Hirdetés
Európa

Simon Zsófiáék az IDK Gipuzkoát fogadják vasárnap:

:

Hirdetés

Vasárnap 12 óra 15 perctől az IDK Gipuzkoát látja vendégül Simon Zsófia csapata, a Mann Filter Casablanca a spanyol élvonal 4. fordulójában.

Fotó: lokosxelbaloncestofemenino.com

Egy biztos a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban, hogy valamelyik csapat sorozata megszakad. A Mann Filter Casablanca és az IDK Gipuzkoa is nyeretlen három fordulót követően. Az első sikerhez eddig a Mann Filter állt közelebb. Nagy terjedelemben hírt adtunk arról, hogy Simon Zsófiáék még az utolsó percben is vezettek a Nissan Al-Qazeres Extremadura otthonában. Végül azonban egy triplával a hazaiak nyertek 70-68-ra.

A Mann Filter több előremutató jelet láthatott a szerdai találkozón. Ilyen a duplák 53%-os mezőnymutatója vagy éppen a nyolc tripla. A csapatteljesítményt dícséri a 18 gólpassz és az, hogy nyolc pontszerzője volt a csapatnak. Erre egyértelműen lehet építeni a folytatásban. Az pedig természetesen külön örömteli, hogy Simon Zsófia stabil 20 perc feletti játékos a keretben.

Az IDK Gipuzkoa azzal került a héten a címlapokra, hogy hozzájuk igazolt Erika de Souza. A veterán brazil center a Salamancától történő távozásával egy nagyon sikeres korszakot lezárt a pályafutásában. Ugyanakkor elmondása szerint éhez a sikerre. Ezt a sajtóhírek szerint vasárnap már bizonyíthatja is. Az IDK Gipuzkoa csalódást keltő teljesítményt nyújtott eddig. Egy olyan kerettől, ahol Ariel Edwards, Snezana Aleksic, Ellen Nystrom révén minőségi légiósok szerepelnek egy összeszokott hazai maggal, egyértelműen többet vártak. Nagy kérdés, hogy Erika de Souza érkezése kimozdítja-e őket a gödörből.

Hirdetés