Hirdetés
Európa

Simon Zsófiáék a Cadi La Seu-val mérkőznek:

:

Hirdetés

Vasárnap 12 óra 15 perctől a Mann Filter Casabalanca, Simon Zsófiával a soraiban a spanyol élvonalban a Cadi La Seu gárdáját látja vendégül.

A Mann Filter a Tenerife és az IDK Gipuzkoa legyőzése után múlt héten a Bembire otthonában maradt alul. Nem volt igazán jó meccse a Mann Filter gárdájanak. Az értékelések elsősorban a 37%-os mezőnymutatót és 20 eladott labdát emelték ki. A két siker alkalmával hatékonyak voltak távolról, ezúttal viszont a 22 triplakísérletből négy lett sikeres. A Mann Filter valamivel alacsonyabb szerkezetű gárda, mint a spanyol élmezőny első fele. Csak úgy lehet esélye tartósan a bravúrra, ha a külső sor 50% környékén tudja tartani a mezőnymutatót és az eladott labdák is megállnak 10-15 között.

A fentebb leírtak a Cadi La Seu ellen hatványozottan szükségesek, hiszen a katalán gárda tud igencsak ponterősen játszani. Elég arra gondolni, hogy az Európa Kupában a DVTK-t és a PEAC-ot is 80 pont feletti dobóteljesítménnyel verték magabiztosan. Ahogy például az Al-Qazeres gárdáját is az elmúlt fordulóban 91-50-re múlták felül. Nagy erőssége a csapatuknak a meccsenkénti átlagban 15 gólpassz és 10 támadó-lepattanó. Azt már a magyar csapatok ellen is láthattuk, hogy második esélyből igencsak eredményesek A csapatuk jelenleg 4 győzelemmel és 2 vereséggel áll a tabellán. A Salamancától és az IDK Gipuzkoától kaptak ki. Ahhoz, hogy legyen esélyük a négy közé jutásra, az alacsonyabban rangsorolt gárdák ellen nem hibázhatnak. A Mann Filter 2/4-es mutatóval rendelkezik és a rájátszásba kerülésre egy-egy bravúrral lehet reális esélye.

Fotó: Mann Filter Casablanca

Hirdetés