Hirdetés
Európa

Simon Zsófiáék a Kayseri ellen folytatják:

:

Hirdetés

Kedden és szerdán újabb fordulót rendeznek a török élvonalban. Simon Zsófia csapata, a Nesibe Aydin a Kayseri vendége lesz.

A Nesibe Aydin kiválóan kezdte a szezont, három győzelemmel és egy vereséggel rendelkeznek. A Kayseri ezzel szemben messze elmaradt a várakozásoktól, még nyeretlenek idén. Ez még olyan szempontból is kellemetlen számukra, hogy a nyitányon az Izmit-től hosszabbítás után kaptak ki, majd a Hatay-tól 2, a Galatasaray-tól mindössze 5 pontos vereséget szenvedtek.

A Nesibe Aydin legutóbb szombaton lépett pályára és akkor nagy csatában 75-58-ra legyőzte az Ormansport a török élvonal negyedik fordulójában. Simon Zsófiáék a harmadik negyedben hagyták állva riválisukat. A magyar légiós 8 perc 19 másodpercet töltött a pályán és 2 lepattanót rögzítettek a statisztikai lapjára.

A két csapat az előszezonban a 14. Erciyes Kupán találkozott. Akkor a Nesibe Aydin 72-54-es sikert aratott. Összességében most is esélyesek, de a Kayseri erős hazai maggal rendelkezik, melyből a legeredményesebbek: Esra Ural és Melis Gülcan a válogatottban is lehetőséget kapnak. A légiósok közül pedig Tyasha Harrist kell kiemelni.

Élő statisztika – október 20., kedd

15:00 Bellona Kayseri – Nesibe Aydin