Hirdetés
Európa

Simon Zsófiáék a Kayserivel mérkőznek:

:

Hirdetés

Már a 18. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a bajnoki küzdelmek Törökországban. Szerdán Simon Zsófiáék Ankarában a Kayseri csapatát fogadják.

A Nesibe Aydin utoljára január 13-án lépett pályára és akkor 88-58-ra alulmaradtak az Ormanspor alakulatával szemben. Előtte a Fenerbahcétól is kikaptak, így jól jött ez a kis pihenő. December 23. és január 13. között ugyanis hét bajnokit vívtak és ez érezhetően sokat kivett a csapatból.

A Fenerbahce ellen Simon Zsófia közel 8 percet töltött a pályán, 3 pont és 1 gólpassz került a statisztikai lapjára. Az Ormanspor csapatával megvívott összecsapáson szintén közel 8 percet kapott a magyar játékos és akkor két gólpasszt osztott ki.

Maradva az Ormansporral megvívott összecsapásnál, a 33%-os mezőnymutató óriási problémát okozott. A Hebard, Peddy, Snytsina trió mellett nem tudott senki fellépni támadásban. A korábbi győzelmeknél a pontosabb játék mellett jobban megvolt az egyensúly. Érdekes lesz figyelni, hogy a Kayseri ellen visszatér-e ehhez a Nesibe Aydin.

A Kayserit múlt héten Győrben láthattuk. A teljes mezőny negyedik legtöbb pontot átlagoló csapata lettek az Európa Kupában. Tyasha Harris 26, Kalani Brown 20, Mikiah Harrigan 12, míg Maja Miljkovic 10.7 pontot átlagolt. Bár a bajnoki eredményeik elmaradnak a várakozásoktól, egy sokoldalú keretük van, ami bármikor bárkit megszorongathat.

ÉLŐ statisztika ITT

Hirdetés