Hirdetés
Európa

Simon Zsófiáék az Al-Qazeres-t fogadják:

:

Hirdetés

Vasárnap délben a Nissan Al-Qazeres Extremadura gárdáját fogadják Simon Zsófiáék. Nem lesz könnyű dolga a Mann Filter Casablanca gárdájának, de a közvetlen rivális ellen nem lehet hibázni.

A Mann Filter Casablanca és a Nissan Al-Qazeres Extremadura is 5/10-es mutatóval várja a folytatást a 9. és 10. pozícióban. A 8. helyezett Ensino Lugo egy sikerrel gyűjtött többet, így mondani sem kell, hogy óriási a tét. A győztes egyértelműen látótávolságban marad az első nyolcért folytatott küzdelemben. A vesztes viszont lépéshátrányba kerül.

Múlt héten Bilbaóban közel hatezer néző előtt 78-58-as vereséget szenvedett a Mann Filter a Gernikától. Egy ilyen már-már bemutatónak tekinthető meccsen sok néző előtt ez a nagy különbség benne van. Az ellenfél 10 triplájára nem volt válasz, de a 45%-os mezőnymutató, a kiegyenlített lepattanócsata így is előremutató. Nacickaite és Dillard dobóformája kiemelkedő.

A múlt heti statisztikát figyelve a 17 eladott és a 27%-os triplamutató javítása kínálhat esélyt Simon Zsófiaáéknak. Az Al-Qazeres rutinos csapat, Arica Carter, Bozica Mujovic és Paula Ginzo hármasa ennél nagyobb célokért küzdő együttesben is megállná a helyét. A kikapcsolásuk lehet a döntő, mivel rotációs lehetőségekben nagy differencia nincs a felek között.

Hirdetés