Hirdetés
Európa

Simon Zsófiáék az IDK Gipuzkoa vendégei lesznek:

:

Hirdetés

Szombaton 18 órától a Mann Filter Casablanca Simon Zsófiával a soraiban az IDK Gipuzkoa vendége lesz a spanyol élvonal 17. fordulójában.

Simon Zsófiáék az elmúlt hétvégén nagyon fontos meccset nyertek, amikor a Nissan Al-Qazeres Extremadurát 66-57-re legyőzték. Egy közvetlen riválist utasítottak maguk mögé és továbbra is látótávolságban vannak a legjobb nyolcért zajló versenyfutásban. Ebben az újabb állomás a szintén hat győzelemmel rendelkező IDK Gipuzkoa. A hat sikerükből a legutolsót múlt héten szerezték, amikor meglepetésre verték a Gironát.

A héten változott a Mann Filter kerete. A hullámzó teljesítményt nyújtó Cierra Dillard szerződését közös megegyezéssel felbontották. A helyére a rutinos Paola Ferrari érkezik, aki korábban két szezonban már szerepelt zaragoza-i színekben. Azzal a játékkal, amit az Al-Qazeres ellen nyújtottak 9 triplával, 14 támadó-lepattanóval és 13 gólpasszal, bárki ellen lehet esély. Simon Zsófia 10 pontja külön is kiemelést érdemel.

Az IDK Gipuzkoa Joyce Cousseins vezetésével érte el a girona-i bravúrgyőzelmet, de Ariel Edwards vagy éppen Erika de Souza is jól csengő név. Függetlenül attól, hogy most rendkívül kedvezőtlen pozícióban vannak a tabellán, egy rutinos és kifejezetten jó keretük van. Biztosan mindent meg fognak tenni a rájátszásért és ez számukra ugyanolyan kulcsmeccs, mint Simon Zsófiáéknak.

Fotó: Twitter.com/STCBaloncesto

Hirdetés