Hirdetés
Archivum

Sky-Fever meccs Dupree, McCall, Vandersloot játékával:

:

Hirdetés

Helyi idõ szerint déli kezdéssel, magyar idõ szerint az esti órákban a WNBA elõszezonja a Chicago Sky és az Indiana Fever összecsapásával folytatódott. A találkozón a Fever-nél Candice Dupree és Erica McCall, míg a Sky-nál Courtney Vandersloot is pályára lépett.

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

Az Indiana Fever 69-58-as gyõzelmet aratott a Chicago Sky otthonában. A szoros elsõ negyed után a Fever a félidõre 11 pontos elõnyt épített fel. Az elõszezonra jellemzõ hullámzás mellett a Sky a harmadik negyedben fordított. A játékrészt azonban éppen Erica McCall dudaszós találata zárta, amivel 53-52-nél ismét a Fever járt elõrébb.

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

A záró szakasz elején az Indiana Fever 11-0-s futással 64-52-re lépett el. Innentõl az indianapolis-i alakulat végig elõrébb járt és megszerezték a gyõzelmet. A 69-58-as sikerük alkalmával Candice Dupree 12 és fél perc alatt 12 ponttal és 6 ponttal zárt. Erica McCall 13 és fél perc alatt 6 pontot és 2 gólpasszt jegyzett. Ki kell emelni, hogy Shenise Johnson hosszú kihagyás után visszatért: 15 percet töltött a pályán, 6 ponttal, 3 lepattanóval és 3 gólpasszal.

A Sky-nál Allie Quigley még nem kapcsolódott be a munkába, Courtney Vandersloot statisztika lapján 9 pont, 6 gólpassz, 3 lepattanó szerepel.

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

Eredmény

Indiana Fever – Chicago Sky 69-58 (16-19, 29-14, 8-19, 16-6)

Statisztika

Hirdetés