Hirdetés
Magyarország

Snežana Bogičevićre hosszabb kihagyás vár:

:

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

Hirdetés

A DVTK hivatalos honlapja adta hírül, hogy a csütörtöki, aréna avató mérkőzés a Nika Syktyvkar ellen bár győzelemmel zárult, Snežana Bogičević számára szomorú véget ért. A szerb válogatott bedobó egy rossz mozdulat után fájdalmas arccal terült el a parketten, ami után nem tudta a játékot folytatni. Azóta kiderült: elszakadt az elülső keresztszalag a térdében és hosszabb kihagyás vár rá.

Snezi térdét a DVTK Medical Centerben a mérkőzést követően MRI segítségével megvizsgálták, sajnos a gyors diagnózis igazolta az előzetes félelmünket, elszakadt az elülső keresztszalag a térdében. Műtét vár rá és hosszú kihagyás, ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni. Klubunk minden segítséget meg fog adni számára ebben a nehéz időszakban. A közelgő válogatott szünetig valószínűleg ezzel a kerettel dolgozunk tovább.

– fogalmazott a klub honlapján Völgyi Péter sportszakmai igazgató.

“A csütörtöki sajnálatos sérülésemig pályafutásom egyik legboldogabb időszakát éltem. Nagyszerű emberek vettek körül, mind a pályán, mind azon kívül. A bajnokság előtt azt gondoltam, hogy “ez az én szezonom lesz”, soha nem voltam jobb erőben. Biztos voltam benne, hogy készen állok az előttem álló kihívások leküzdésére. Aztán jött a sérülés, és nagyon úgy néz ki, hogy a szezonom tulajdonképp el sem kezdődött, máris véget ért. Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténhet, és mégis… Tudom, hogy majd erősebben térek vissza, de most türelmesnek kell lennem. Hálás vagyok, hogy ebben a nehéz helyzetben is mellettem áll a családom, barátaim, a klub és a nagyszerű csapattársaim. Ezúton is szeretném megköszönni bátorító üzeneteket, szeretetet és a rengeteg pozitív energiát, sokat jelent ez most nekem!” – mondta Snežana Bogičević.

Hirdetés