Hirdetés
Európa

Sonja Petrovic megérkezett Gironába:

:

Hirdetés

Kedden délelőtt először edzett együtt a Girona együttesével Sonja Petrovic. A világklasszis szerb játékos térdműtét után tér vissza a pályára.

Sonja Petrovic hétfőn érkezett meg Gironába. Az elmúlt hetekben már edzésben volt Belgrádban és a kötelező orvosi vizsgálatokon Gironában is átment. A műtött térde maximálisan terhelhető, így kedden teljes edzésmunkát végzett a társaival. Arról egyelőre nem érkezett hivatalos tájékoztatás, hogy Sonja Petrovic mikor mutatkozik be tétmérkőzésen. A Girona az Euroligában csütörtökön fogadja a Lattes Montpellier-t és már kikérték a szerb világklasszis játékengedélyét.

Az elmúlt évadot tekintve Sonja Petrovic a Dinamo Kurszk színeiben az Euroligában 12.2 pontot, 4.6 lepattanót és 2.7 gólpasszt átlagolt. A szerb válogatott Európa-bajnoki bronzérme elhódításakor a kontinenstornán 27.3 perc alatt 11 pont és 6.3 lepattanó átlagot ért el.

Sonja Petrovic a nyáron megházasodott, a férje Milos Vasic ismert evezős. Így Sonja Vasic néven szerepel majd a szerb játékos a hivatalos jegyzőkönyvekben. Érdekesség, hogy Milos Vasic is feleségével tartott Gironába és ott fog majd felkészülni a tokiói olimpia evezős versenyeire.

Fotó: Spar Citylift Girona

Hirdetés