Hirdetés
Archivum

Sopron Basket – elsõdleges cél: önmagunk legyõzése:

:

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, kedden megtartották a nõi kosárlabda Euroliga 2019/2020-as selejtezõjének sorsolását. Az eseményrõl a magyar bajnok is kiadta sajtóanyagát, benne értékes ügyvezetõi gondolatokkal mely az alábbiakban olvasható.

Fotó: Sopron Basket

Fotó: Sopron Basket

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Kedden délelõtt Münchenben megtartották az Euroliga 2019/2020-as szezonjának a sorsolását. Klubunk a B csoportba került a Kurszk, a Fenerbahce, a Schio, a Girona és a Lyon társaságában. Ide csatlakozik még be a Botas-Gdynia és a BLMA-Olympiacos selejtezõ párharc két gyõztese.

<!–[hirdetes]–>

A csoport: UMMC Ekaterinburg (orosz), ZVVZ USK Prague (cseh), Tango Bourges Basket (francia), Nadezhda Orenburg (orosz), TTT Riga (lett), Mithra Castors Braine (belga), Cukorova (török), Umana Reyer Venezia (olasz) / ALUINVENT-DVTK Miskolc

B csoport: Dynamo Kursk (orosz), Fenerbahce SK (török), Sopron Basket, Famila Schio Basket (olasz), Spar Citylift Girona (spanyol), Lyon ASVEL Feminin (olasz), Botas SK (török) / Arka Gdynia (lengyel), BLMA (francia) / Olympiacos (görög)

Selejtezõ párosítások

Botas SK – Arka Gdynia
BLMA – Olympiacos
Umana Reyer Venezia – ALUINVENT-DVTK Miskolc

A sorsolás után a helyszínen tartózkodó ügyvezetõnk, Török Zoltán a következõket nyilatkozta weblapunknak: „Két fantasztikusan sikeres szezon után érkeztünk erre a sorsolásra, aminek számomra csak technikai jelentõsége volt. Figyelembe véve valamennyi történést a házunk táján, úgy gondolom, hogy a legnagyobb harcot önmagunk legyõzése terén kell majd megtennünk. Ez egyben az idei célunk is, amiben a közösségünk és közönségünk együttes ereje játszhatja majd a fõszerepet. Vizsgázni fogunk kitartásból, és összetartozásból!”

Az Euroliga szezon selejtezõit szeptember végén rendezik oda-visszavágós alapon, míg az alapszakasz október 16-17-én rajtol.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Hirdetés