Hirdetés
Magyarország

Sopron – Győr helyett Sopron – Zabiny Brno párharc a Krasznai Ferenc Emlékmérkőzésen:

:

Fotó: krizsanphoto

Hirdetés

Szerdán 16 óra 30 perctől rendezik a Krasznai Ferenc Emlékmérkőzést Sopronban. Az eredeti tervekkel ellentétben nem Sopron Basket – UNI-Győr – MÉLY-ÚT, hanem Sopron Basket – Zabiny Brno találkozóra kerül sor – tájékoztatták a változásról lapunkat a klubok.

Betegségek és sérülések miatt a győriek lemondták a szerdai Krasznai Ferenc Emlékmérkőzést, akik helyett a cseh BK Zabiny Brno érkezik Sopronba. A Megyei Kosárlabda Szövetség szervezésében 16.30 órakor kezdődő találkozóra belépők a helyszínen válthatók 1200 (felnőtt), illetve 800 (diák/nyugdíjas) forintos egységáron. A belépéshez 18 év felett az előírásoknak megfelelően védettségi kártya szükséges, míg 18 év alatt szülői felügyelet mellett tekinthető meg a találkozó. A korábbi bérletes helyek megújítása ezen a szerdai napon 18 óráig lehetséges.

– olvasható a Sopron Basket közleményében.

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT pedig az alábbi tájékoztatást adta.

Elmarad szerdán a Sopron Basket elleni idegenbeli edzőmérkőzésünk. Eredetileg 16.30 órakor léptünk volna pályára a Krasznai Ferenc-emlékmérkőzésen a Novomatic-arénában, de mivel az elmúlt időszakban több betegünk és sérültünk is volt, illetve van, ezért a szakmai vezetéssel egyetértésben úgy döntöttünk, lemondjuk a találkozót, amit a soproniak is elfogadtak. A helyünkre a cseh Brno ugrik be, így ők játszanak a Sopron Baskettel.

– fogalmazott az UNI-Győr – MÉLY-ÚT közleménye.

Hirdetés