Hirdetés
Magyarország

Munkába állt a Sopron Basket:

:

Hirdetés

Hétfő este a Sopron Basket megkezdte a felkészülését a 2022/2023-as szezonra.

“Természetesen a lányok a nyári időszakban sem álltak le teljesen, a megérdemelt pihenőjük mellett elvégezték a szükséges munkát, ami ahhoz kell, hogy egy jó szintről kezdhessék meg a kőkemény alapozó időszakot. Ebből mindjárt az első edzésen ízelítőt kaptak! Az év eleji csapat megbeszélést követően, mely során Török Zoltán ügyvezetőnk is szólt a csapathoz, a foglalkozás első felében Filip Stepisnik erőnléti edzőnk, a második részében Gáspár Dávid vezetőedzőnk kezében volt a karmesteri pálca.” – írja a klub honlapjának a beszámolója, mely kiemeli:

Nem volt még mindenki a fedélzeten, így a keret kibővült több fiatallal, illetve rehabilitációs külön munkát végzett Határ Bernadett és Kókai Patrícia. A hiányzók közül Alice Kunek és Brittney Sykes szeptember elején, míg Vandersloot Courtney, Ezi Magbegor és Dragana Stankovic október első felében csatlakozik a társakhoz.

A Sopron Basket az első felkészülési mérkőzését szeptember 6-án vívja Győrben, majd szeptember 9-én, a Győr elleni Krasznai Emlékmérkőzésen Sopronban is bemutatkoznak Gáspár Dávid tanítványai. A magyar bajnokság a szeptember 24-25-i hétvégén rajtol, a menetrend még nem ismert.

Hirdetés