Hirdetés
Archivum

Sopronban táboroztak hazánk U14-es tehetségei:

:

Hirdetés

Június 19. és 22. között a soproni Novomatic Arénában került sor az ország minden tájáról érkezõ 22 játékos részvételével az U14-es képzõ-, és kiválasztó táborra. A Soproni Darazsak Akadémia honlapjának beszámolója az eseményrõl.

Fotó: sopronidarazsak.com

Fotó: sopronidarazsak.com

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlap

Június 19-22. között a Novomatic Arénában került megrendezésre az ország minden tájáról érkezõ 22 játékos részvételével az U14-es képzõ-, és kiválasztó tábor, melyet Akadémiánk edzõje, Czirják Szilvia vezetett. Segítõi Antalovics Adél és Bíró Gergely voltak. Akadémiánkról Pfeiffer Virág és Gyöngyösi Janka lett beválogatva. Utóbbi sérülés miatt azonban nem tudott aktívan bekapcsolódni a munkába.

Amint arról Czirják Szilvia beszámolt, a tábor fõ célja a egyéni védekezés iskolázása volt. A három nap alatt négy edzés, egy edzõmérkõzés és egy csoportokra bontott egyéni képzés szerepelt a programban.

A résztvevõ 22 játékost a kiválasztó edzés, a kiválasztó jamboree, az országos serdülõ A és B döntõn nyújtott teljesítmény, és a klubedzõi ajánlások alapján hívták be. Az országos döntõkön több sérülés is történt, így nem tudott mindenki megjelenni.

“A táborba érkezõk nagyon jó felépítésûek voltak, akikbõl egy jó szerkezetû csapatot lehet összegyúrni az elkövetkezõ két év folyamán. A képzettségben azonban nagy eltérések voltak, ezért folyamatos hibajavításra volt szükség. Nagy öröm volt azt tapasztalni, hogy a lányok nyitottak voltak erre! Mivel nekik az elsõ ilyen összetartásuk volt, ezért nagy hangsúly került a viselkedési normák betartására is. Edzõ kollégáimmal egyetemben összességében elégedettek voltunk a tapasztaltakkal, hasznos néhány nap volt szakmailag és emberileg egyaránt!” – zárta beszámolóját Czirják Szilvia.

Hirdetés