Hirdetés
Utánpótlás

Soproni beiskolázási napok az őszi szünetben:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Sportakadémia beiskolázási napokat tart október 26. és 28. között. A mostani turnusra elsősorban olyan 8. osztályos lányok jelentkezését várják, akik továbbtanulás előtt állnak, megmérettetnék magukat, és szívesen megismerkednének sportakadémiánkkal, illetve a helyi oktatási intézmények által nyújtott lehetőségekkel.

KOSÁRLABDÁZOL?
13-16 éves LÁNY vagy?
Szeretnéd magasabb szinten folytatni kosaras pályafutásodat?

Akkor várunk Téged és Szüleidet Sopronba, a Novomatic Aréna Sportakadémiai Oktatóközpontjába, ahol megmutathatod magad edzőinknek és betekintést nyerhetsz a nálunk folyó munkába, az Európa szerte is kimagaslónak számító körülményekbe.

Csak rajtad múlik, hogy merre vezet tovább az utad sportakadémiánkról. Mind a Sopron Basket euroligás felnőtt csapata, mind a Sportdarázs Sopron Női Amatőr NB1-es együttesének ajtaja nyitva áll sportakadémiánk tagjai előtt!

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk játékosaink tanulmányi előremenetelére, ezért a helyi középiskolákkal szoros partneri kapcsolatban állunk, a Soproni Egyetemmel pedig stratégiai együttműködést kötöttünk.

Gyere el hozzánk! Mutasd meg magad!

Kiválasztó turnus: Október 26-28.

A mostani turnusra elsősorban olyan 8. osztályos lányok jelentkezését várjuk, akik továbbtanulás előtt állnak, megmérettetnék magukat, és szívesen megismerkednének sportakadémiánkkal, illetve a helyi oktatási intézmények által nyújtott lehetőségekkel.

Helyszín: Novomatic Aréna Sopron Sportakadémiai Oktatóközpont (Lackner K. u. 48. )
Jelentkezési határidő: október 22.

Ha kérdésed van, írj nekünk! info@sopronidarazsak.com
Vagy hívj minket 9-16 óra között: +36 30 6405411

Jelentkezésedet emailen várjuk az info@sopronidarazsak.com címre, az alábbi adataid megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesületed, hány éve kosárlabdázol.

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia növendéke, összetartó közösségének egyik lelkes tagja!
VÁRUNK! ?

Hirdetés