Hirdetés
Magyarország

Soproni értékelések a Fenerbahce elleni mérkőzésről:

:

Hirdetés

A Sopron Basket 70-52-re alulmaradt a Fenerhace otthonában a női kosárlabda Euroligában. A találkozó után a klub hivatalos felületein Gáspár Dávid vezetőedző és Fegyverneky Zsófia csapatkapitány értékelt.

Fenerbahce – Sopron Basket 70-52 (21-15, 18-17, 20-10, 11-10)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid: Egy lépéssel végig a Fenerbahce mögött voltunk. Támadásban az agresszív védekezésükre nem jól reagáltunk. A reakciónk az volt, hogy rövidebb támadásokat indítottunk, sokszor keveredtünk számunkra nem előnyös 1:1 helyzetekbe, és ezzel megalapoztuk az ő jó ritmusukat, és könnyű kosárszerzési lehetőségeiket. Védekezésben hiányzott az a szintű keménység, harapás, ami egy kis pluszt jelentett volna. Összességében egy ilyen csapat otthonában sokkal nagyobb szervezettségre van szükség, hogy legközelebb eredményesebbek legyünk.

Fegyverneky Zsófia: Védekezésben nem azt a szintet hoztuk, amit szerettünk volna. Nem voltunk elég agresszívak, és a harmadik negyedben már a támadásaink is szétestek. Siettettük a dobásokat, nem tudtunk jó helyzeteket kialakítani, ezért alakult ki nagyobb különbség a harmadik negyedben. Meg kell nézni a hibákat, amik közül már most is sokat tudunk, kijavítani, és menni tovább.

Hirdetés