Hirdetés
Magyarország

Soproni értékelések a Girona legyőzése után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket 66-56-ra legyőzte a Spar Citylift Gironát az Euroliga 10. fordulójában. A találkozón minden célt elért a magyar csapat, miután az egymás elleni összevetés is kedvezően alakul a mieink számára. Az összecsapás után a klub honlapján Gáspár Dávid és Jelena Brooks értékelt.

Sopron Basket – SPAR Citylift Girona 66-56 (23-12, 19-9, 11-9, 13-26)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid: Nagyon sokat dolgoztunk az egész szezon alatt és sok problémával küzdöttünk. Az utóbbi hetekre viszont az a jellemző, hogy jó minőségű edzésmunkát tudunk végezni, szinte majdnem mindig teljes kerettel. Ez meg is látszik a játékunkon. Nem szabad, hogy ez elégedettséggel töltsön el minket! Ebben a morálban folytatjuk! Nagyon örülük a győzelemnek, sokat tettünk érte, a 32. percig kontrolláltuk a játékot. Az utolsó nyolc percben kapkodni kezdtünk, a szép különbséget leadtuk, de alapvetően büszke vagyok a lányokra. Mentálisan sokszor voltunk nehéz helyzetben, de koncentráltan kosárlabdáztak mindig. Köszönjük a szurkolóink támogatását, és kérjük, hogy a jövőben is ilyen szép számmal látogassák a mérkőzéseinket, és segítsenek minket a céljaink elérésében!

Jelena Brooks: Gratulálok a Girona csapatának, jó meccset játszottunk! Nagyon fontos győzelem volt, sokan dolgoztunk azon, hogy ilyen játékot nyújtsunk, ahogy kezdtünk. Sajnos a különbség csökkent a hajrában, de a lényeg hogy annyival nyertünk, amire szükségünk volt. Gratulálok a csajoknak, jó meccset játszottunk!

Hirdetés