Hirdetés
Magyarország

Soproni győzelem a Piros csoportban:

:

Hirdetés

Az ANB Piros csoportjában pénteken egy összecsapást rendeztek. Ezen a Sportdarázs-SMAFC 56-43-ra múlta felül az UNI-Győr Szese együttesét.

Az első félidőben nem alakult ki nagy különbség a felek között. 20 perc játékot követően 27-25-re vezettek a soproniak. A harmadik negyed második felében a negyedik etap elején 31-29 után 11-2-es futással 42-31-re lépett el a soproni gárda és ez döntőnek bizonyult.

Pfeiffer Virág 14, Bakó Patrícia 12 pontot ért el a Sportdarázs-SMAFC színeiben. Az UNI-Győr Szese legeredményesebbje a 10 pontos Milkovics Réka volt.

Boldog vagyok! Nem könnyű ennyi idő után újrakezdeni a szezont. Még egy rutinos csapatnak is nehéz, nem hogy fiataloknak. Jó mérkőzést játszottunk, bár főleg az első félidőben sok büntetőt hagytunk ki. Több ponttal is zárhattuk volna a félidőt, de végig irányítottuk a mérkőzést, szóval elégedett lehetek a mérkőzésen látottakkal.

– értékelt a hunbasket.hu oldalon olvasható nyilatkozatában Giustino Altobelli, a Sportdarázs-SMAFC vezetőedzője.

Ábrahám Márta, az UNI-Győr Szese vezetőedzője az alábbiak szerint látta a találkozót: “Félidőig tudtunk jó mérkőzést játszani, utána úgy gondolom, a játékvezetők elég erősen belenyúltak a találkozóba. Sok faultot nem, vagy csak későn kaptunk meg, és ez felőrölt minket. Emellett nyilván pontatlanul dobtunk, mérkőzések óta képtelenek vagyunk kosarat dobni, ráadásul pedig ma még dekoncentráltak is voltunk.”

Eredmény

Sportdarázs-SMAFC – UNI-Győr Szese 56-43 (16-12, 11-13, 13-6, 16-12)

Statisztika ITT

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

Hirdetés