Hirdetés
Magyarország

Soproni reakciók az Euroliga sorsolás után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket az Euroliga 2020/2021-es kiírása alkalmával a B-csoportba került besorolásra, ahol a Bourges Basket (Franciaország), az UMMC Jekatyerinburg (Oroszország), a TTT Riga (Lettország), a Galatasaray (Törökország), a Basket Landes (Franciaország), a Famila Schio (Olaszország), valamint a Spar Citylift Girona (ESP) – ACS Sepsi-SIC (ROU) Euroliga selejtező győztese lesz a riválisa.

A klub hivatalos honlapján Török Zoltán ügyvezető és Gáspár Dávid vezetőedző értékelt.

Rendkívül kiegyensúlyozott csoportba kerültünk, amelyben a Jekatyerinburg toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből. Kis túlzással a 2-8. helyen bármi megtörténhet. Az igazi kérdés azonban a klubvezetők délutáni megbeszélésére marad…

– kommentálta a sorsolást a soproni klub ügyvezetője, Török Zoltán.

A csapat vezetőedzője, Gáspár Dávid pedig az alábbiak szerint foglalta össze gondolatait:

Én is azt gondolom, hogy kiegyensúlyozott csoportba kerültünk, ahol a Jekatyerinburg kiemelkedik. Minden ellenfelünket tiszteljük, és nem gondolom, hogy ebben a sorozatban lehetne arról beszélni, hogy bármelyik mérkőzés is könnyű lenne. Minden mérkőzésen a csapatban rejlő potenciál maximumát próbáljuk elérni, megközelíteni, bízom benne, hogy ez az eredményességben is meg fog mutatkozni!

Fotó: Pados Noel / Sopron Basket