Hirdetés
Magyarország

Soproni villámértékelések a bourges-i siker után:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Sopron Basket 74-67-re legyőzte a Bourges gárdáját az Euroligában. A franciaországi sikerükkel a soproniak bebiztosították nem csak a továbbjutásukat, de a D-csoport első helyét. Nyilatkozatok a klub honlapjának segítségével.

Sopron Basket – Bourges Basket 74-67 (23-20, 18-15, 21-14, 12-18)

Gáspár Dávid (vezetőedző): Gratulálok a csapatnak, óriásit küzdöttek! Az volt a kérésem feléjük, hogy bizonyítsuk be, nem csak hazai pályán, hanem idegenben is képesek vagyunk jól játszani, keményen védekezni, és olyan okos kosárlabdát mutatni, higgadt döntéseket hozni, melyeket a mérkőzés nagy részében megtettünk. Nagyon erős a Bourges hazai pályája és mint egy sebzett vad jött ellenünk. Szépen álltuk a sarat és igazi csapatként funkcionáltunk. Minden játékosunknak meg voltak a momentumai, nagyon fontos védekezései, lepattanói vagy pontjai, ezt tette a mai napot teljessé. Nagyon boldogok vagyunk! Holnap egy regenerációs nap lesz, aztán készülünk gőzerővel a Landes ellen.

Jelena Brooks: Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk! Nem kezdtünk jól, de az 5. perctől már jó nyomással kosárlabdáztunk, és végül meg tudtuk így nyerni ezt a nagyon nehéz meccset! Nagyon örülök neki, hogy már az első meccsen megcsináltuk, és első helyen tudunk továbbmenni!

Videó:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés