Hirdetés
Utánpótlás

Spanyolországban edződtek a Soproni Darazsak Sportakadémia serdülői:

:

Hirdetés

Az őszi szünetben a kadettek mellett a Soproni Darazsak Sportakadémia serdülői is Barcelonában szerepeltek, szép eredményekkel, rengeteg élménnyel és hasznos tapasztalattal térve haza – adta hírül a Soproni Darazsak Sportakadémia honlapja.

A barcelonai U14-es Nemzetközi Kosárlabda Torna eredményei

Soproni Darazsak Sportakadémia – SBS Ostrava 74-35
SDSA: Csaplár-Nagy L. 15, Varga B. 12, Ábrahám E. 10, Sonkoly F. 10, Horváth H. 7, Szlávik B. 6, Mészáros N. 5, Ordasi E. 4, Ritecz K. 2, Szabó B. 2, Horváth I. 1, Bidló B. –

Soproni Darazsak Sportakadémia – Advisoria Mataró Maresme 52-32
SDSA: Csaplár-Nagy L. 14, Ábrahám E. 10, Szlávik B. 10, Sonkoly F. 4, Ordasi E. 4, Varga B. 4, Horváth H. 2, Ritecz K. 2, Szabó B. 2, Bidló B. -, Horváth I. -, Mészáros N. –

CBS Barca – Soproni Darazsak Sportakadémia 52-49
SDSA: Ábrahám E. 16, Szlávik B. 9, Csaplár-Nagy L. 9, Varga B. 6, Sonkoly F. 6, Szabó B. 3, Horváth I. -, Ordasi E. -, Bidló B. -, Ritecz K. -, Horváth H. -, Mészáros N. –

CBS Barca – Soproni Darazsak Sportakadémia 70-37
SDSA: Szlávik B. 11, Horváth H. 6, Ábrahám E. 5, Sonkoly F. 4, Ritecz K. 3, Csaplár-Nagy L. 3, Horváth I. 2, Mészáros N. 2, Varga B. 1, Bidló B. -, Ordasi E. -, Szabó B. –

Őszi szünetben U14-es csapatunkkal Barcelonában vettünk részt egy nemzetközi tornán. Nagyon vártuk az utazást, hiszen hosszú idő először tudtunk külföldi tornán részt venni.
Első mérkőzésünk az Ostrava együttese ellen volt. A nálunk alacsonyabb lányok ellen jól használtuk ki magassági fölényünket és letámadásunk is hatékonynak bizonyult, így magabiztos győzelemmel indítottuk a tornát.
Még aznap délután a spanyol Mataró Maresme csapata ellen léptünk pályára. Védekezésünk rendben volt, de dobásbefejezésekben már több hiba csúszott, olykor ritmustalanul fejeztünk be 1-1 támadást.
A következő napon egy igazi “nagyágyúval” játszottunk, az FC Barcelona ellen léptünk pályára. Szerkezetileg tökéletesen összerakott csapat, akik kintről-bentről keményen “szórták” a labdákat. Ahogy várható is volt, megilletődötten kezdtünk, nem volt kemény a védekezésünk, támadásokban csak elkapkodott dobásaink voltak. Az időkérés rendezte a sorokat, védekezésünk hatalmasat fejlődött és gyönyörű támadásokat vezettünk. Nagyszerű mérkőzésen 3 pontos vereséget szenvedtünk, de nekünk ez a találkozó felért egy győzelemmel.
Utolsó napunk reggelén újra a barcelonai lányokkal találkoztunk. Ezen a mérkőzésen már közel sem tudtuk tartani velük a tempót, nem bírtunk velük az 1:1-ekben, rosszul segítettünk, amiből kaptuk a 3 pontosokat és alig tudtunk eljutni dobásig. Nagyon-nagyon elfáradtunk az előző meccseken, elfáradtunk az utazástól, az élményektől. Mégis azt gondolom jó úton járunk, haladunk a céljaink felé. Nagyon sokat tanultunk ezen az úton a csapategységről, a kosárlabdáról, az akaratról és olyan más dolgokról is, ami segíti az egyén és a csapat fejlődését.

– értékelte a tornát Stoics Judit, vezetőedző a Soproni Darazsak Sportakadémia honlapján.

Hirdetés