Hirdetés
Magyarország

Sport határok nélkül – Indul a XI. KEK nevezése:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda a hivatalos honlapján tette közzé az alábbi felhívást a XI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája nevezése kapcsán.

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

2020. március 5-7. között 5 sportágban – köztük kosárlabdában – 3 napon keresztül, közel 1300 egyetemista sportol együtt Budapesten, az ELTE és sportegyesülete, a BEAC által szervezett Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján!

A KEK a sporton keresztül lehetőséget nyújt arra, hogy a Kárpát-medencében tanuló felsőoktatási hallgatók a sporton keresztül élő kapcsolatot építhessenek ki egymással. A futsal, röplabda, asztalitenisz és nagypályás focitorna mellett természetesen idén sem maradhat el a KEK kosárlabda tornája, ahova szeretettel várják valamennyi felsőoktatási intézmény női és férfi csapatát!

Az egyes tornák minden évben jótékonysági programokkal egészülnek ki. A közös, nemes cél érdekében idén is összefognak a résztvevő csapatok, támogatók és a leginkább rászoruló, nehéz körülmények között élő kárpátaljai gyermekeket segítik. 2020-ban a Mezőgecsei Általános Iskola és a Tiszasalamoni Általános Iskola diákjai számára gyűjtenek sportfelszereléseket és adományokat. Részletek a gyűjtéssel kapcsolatban.

A rendezvény támogatói az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Rákóczi Szövetség, az MLSZ Budapesti Igazgatósága, a Budapesti Röplabda Szövetség, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, az ELTE Sport Kft, a Joma, a VIWA Vitaminwater, médiapartnere az ELTE Online.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke. A rendezvény védnökei: Pánczél Károly, az Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottságának elnöke, Prof. Dr. Borhy László, az ELTE rektora, Dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja.

Nevezési határidő: 2020. február 17.!

Versenykiírások és nevezési lapok az alábbi oldalakon:
Egyetemi futsal torna
Alumni focitorna
Kosárlabda torna
Röplabda torna
Asztalitenisz torna
Nagypályás labdarúgó torna

Facebook-event

Bővebben: http://kek.elte.hu/2020/01/23/sport-hatarok-nelkul-indul-a-xi-kek-nevezese/

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

Forrás: beackosar.hu

Hirdetés