Hirdetés
Magyarország

Statisztikai visszatekintés a hétvége legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Hirdetés

A hétvégén a 13. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Visszatekintés a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket Beatrice Mompremier és Mariona Ortiz érte el. A statisztikai lapjaikon 38-as VAL szerepel. A Sopron Basket nagy csatában 85-79-re győzte le az UNI-Győr – MÉLY-ÚT együttesét. A győrieknél Mompremier 23 ponttal, 13 lepattanóval, 5 kiharcolt faulttal és 1 gólpasszal zárt. A VBW CEKK Cegléd  78-65-re kapott ki az Aluinvent DVTK-tól, amikor Ortiz tripla-dupla közelébe került. 16 pontot, 10 lepattanót és 9 gólpasszt ért el.

A Ludovika-FCSM Csata 75-69-re legyőzte a TFSE-MTK csapatát. A győztes csapatban Dejza James, míg a TFSE-nél Bernáth Réka teljesítmény-indexe lett 35-ös, amivel a rangsorban közvetlenül Mompremier és Ortiz mögött helyezkednek el. A Csata új légiósa 17 ponttal, 14 lepattanóval és 5 kiharcolt faulttal vette ki a részét csapata sikeréből. Bekerült a legjobbak közé erről a találkozóról Bernáth Réka, aki 33 ponttal, 2 lepattanóval, 6 gólpasszal és 4 kiharcolt faulttal zárt.

A Sopron 85-79-es győri sikere során Jelena Brooks 26 pontot, 3 lepattanót és 3 gólpasszt ért el. A statisztikai lapján 32-es VAL szerepel.

Hirdetés