Hirdetés
Magyarország

Statisztikai visszatekintés a hétvége legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Kisfaludi István

Hirdetés

A hétvégén négy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. A statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A címvédő Sopron Basket 92-63-as sikert aratott a VBW CEKK Cegléd otthonában. A hétvége legjobb teljesítmény-indexe Szabó Fanni nevéhez fűződik. A ceglédiek játékosa 24 ponttal, 10 gólpasszal és 6 lepattanóval segítette csapatát. A VAL-mutatója 36-os lett. Az összecsapáson 33-as VAL-t ért el Határ Bernadett. 24 ponttal, 8 lepattanóval és 2 gólpasszal vezette győzelemre a címvédőt.

Szintén 33-as VAL-t ért el Zele Dorina. A Ludovika-FCSM Csata 96-78-ra verte az ELTE-BEAC Újbudát, amikor  Zele Dorina 25 pontot és 7 lepattanót ért el. Az öt legjobb teljesítmény-indexű játékos közé a hétvégéről Japreece Dean is bekerült erről az összecsapásról. Egészen pontosan 26-os VAL-t ért el, 19 pont, 7 lepattanó szerepel a statisztikai lapján.

A Vasas Akadémia 91-61-es sikert ünnepelhetett a PINKK Pécsi 424 otthonában. A 31-es VAL-t jegyző Sara Heljic 18 pont, 16 lepattanós dupla-duplával emelkedett ki a mezőnyből.

Hirdetés