Hirdetés
Magyarország

Statisztikai visszatekintés a hétvégi bajnoki mérkőzésekre:

:

Hirdetés

Péntektől vasárnapi rendezték a 16. forduló mérkőzéseit a hazai élvonalban. Visszatekintés az egyéni statisztikák tükrében.

A teljesítmény-indexet tekintve Shatori Walker-Kimbrough (Aluinvent DVTK) és Taisiia Udodenko (PEAC-Pécs) szállította a legmagasabb mutatót. Mind a ketten 43-as VAL-mutatóval zártak.

Az Aluinvent DVTK 87-82-re verte a ZTE NKK gárdáját, amikor Shatori Walker-Kimbrough 37 pontot, 2 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett. Ezen felül pedig 6 kiharcolt faultja is volt. A PEAC-Pécs hosszabbítást követően múlta felül 92-91-re a Vasas Akadémiát. Taisiia Udodenko 26 ponttal, 9 lepattanóval, 4 gólpasszal és 7 kiharcolt faulttal segítette sikerhez a csapatát.

Képek forrása: Facebook.com/DVTK.kosarlabda/ – Facebook.com/PeacPecs/

Alisia Jenkins, a TFSE-MTK légiósa nem sokkal maradt el az előzőekben kiemeltektől. 42-es VAL-mutatót teljesített, amikor a TFSE 85-62-re legyőzte a VBW CEKK Ceglédet. Többek között 28 pontot, 14 lepattanót, 5 gólpasszt és 6 kiharcolt faultot rögzítettek Jenkins statisztikai lapjára.

A PINKK Pécsi 424 Szekszárdon maradt alul 85-71-re. Shenita Landry a vereség ellenére 26 pontot, 7 lepattanót és 8 kiharcolt faultot jegyzett az összecsapáson. Végül 33-as teljesítmény-index értékkel zárt a PINKK amerikai játékosa.

Cyesha Goree (Aluinvent DVTK) és Taylor Murray (Vasas Akadémia) 32-es VAL-mutatót tudhat magáénak a hétvégéről. Goree a DVTK sikere során 21 pontot és 11 lepattanót szállított. Murary pedig a Vasas pécsi veresége alkalmával 17 ponttal, 7 lepattanóval és 7 gólpasszal zárt.

Hirdetés