Hirdetés
Magyarország

Statisztikai visszatekintés a keddi és a szerdai mérkőzésekre:

:

Hirdetés

Kedden és szerdán öt találkozót rendeztek a hazai élvonalban. Statisztikai visszatekintés a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket Brianna Kiesel jegyezte. Az UNI-Győr – MÉLY 71-66-ra legyőzte a VBW CEKK Ceglédet, amikor Kiesel 26 pontot, 8 lepattanót és 4 gólpasszt ért el, emellett kiharcolt 11 faultot. A teljesítmény-indexe 41-es lett.

A második legmagasabb VAL Brianna Fraser statisztikai lapján szerepel. A Vasas Akadémia 83-82-es vereséget szenvedett a TFSE-MTK-tól. Fraser 16 ponttal, 11 lepattanóval és 3 gólpasszal zárt.

Az Aluinvent DVTK 81-63-ra nyert a PINKK-Pécsi 424 otthonában, amikor Keyona Hayes 36-os VAL értékkel zárt. Ez a harmadik legmagasabb a két játéknapot nézve. Hayes 21 ponttal és 14 lepattanóval ért el dupla-duplát.

Három játékos statisztikai lapján szerepel 34-es VAL. A Ludovika-FCSM Csta 88-80-ra nyert az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. Batabe Zempare 25 ponttal és 17 lepattanóval vette ki a részét a csapata sikeréből. A Vasas együtteséből Fraser mellett Papp Dia is bekerült a legjobbak közé, miután kedden 21 pontot, 6 lepattanót és 6 gólpasszt jegyzett. Ugyanerről a meccsről a TFSE gárdájának a győztes büntetőt értékesítő Alisia Jenkins-t is ki kell emelni, miután 26 ponttal és 11 lepattanóval zárt.

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés