Hirdetés
Magyarország

Statisztikai visszatekintés a szerdai játéknapra:

:

Hirdetés

Szerdán a 14. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Visszatekintés a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket egymást követő második alkalommal Keyona Hayes érte el. A statisztikai lapján 42-es VAL szerepel. Az Aluinvent DVTK drámai mérkőzésen maradt alul 85-84 arányban a Ludovika-FCSM Csata otthonában, amikor Keyona Hayes 33 ponttal, 17 lepattanóval és 8 kiharcolt faulttal zárt.

A második legmagasabb VAL is erről a mérkőzésről származik. A győztes Ludovika-FCSM Csata legjobbja Batabe Zempare 41-es értéket jegyzett, miután 26 pontot, 12 lepattanót és 4 gólpasszt ért el.

Daugile Sarauskaite 35-ös VAL-mutatóval a harmadik a rangsorban. A PINKK Pécsi 424 a forduló meglepetését okozva 76-75-re verte a TFSE-MTK-t. Sarauskaite 16 ponttal, 16 lepattanóval és 4 kiharcolt faulttal segítette csapatát. Ezen a találkozón a TFSE legjobbja Chanise Jenkins 33-as VAL-t ért el, amivel holtversenyben a negyedik a rangsorban. Jenkins statisztikai lapján 25 pont, 10 lepattanó, 9 gólpassz és 7 kiharcolt fault szerepel.

A ZTE NKK tisztes helytállás mellett 98-76-ra maradt alul az UNI-Győr – MÉLY-ÚT otthonában. Szabó Petra teljesítmény-indexe – hasonlóan Chanise Jenkins-hez – 33-as lett. 28 pontot és 8 lepattanót ért el.

Hirdetés