Hirdetés
Archivum

Storm – Liberty matiné szerdán:

:

Hirdetés

A WNBA szerdai játéknapján a Seattle Storm fogadja a New York Liberty-t. A magyar idõ szerint 21 órakor kezdõdõ találkozón két hiányos felállású, de összességében jó formában lévõ csapat méri össze az erejét.

Fotó: Seattle Storm

Fotó: Seattle Storm

Matiné mérkõzés lévén szó iskolai diákcsoportokat látnak vendégül, ahhoz készült a fenti plakát. A gyermekeknek biztosan óriási élmény lesz az összecsapás. Ahogy egyébként semleges nézõként is az lehet. A két csapat ugyanis úgy fordul erre a találkozóra, hogy az utolsó ötbõl három meccsét megnyerte hiányos kerete ellenére. Nem rosszak tehát az elõjelek a felek számára.

A Stormnál Jewell Loyd tovább bõvítette az eddig is népes sérült-listát. A Liberty pedig az Európa-bajnokság miatt a legnagyobb veszteséget könyvelhette el a WNBA mezõnyében. Zahui és Hartley nélkül is jól boldogultak azonban eddig. Inkább mindkét oldalt a nehézségek összehozták, egységesebbé tették.

A két csapat még nem találkozott idén. Látványosnak ígérkezik Natasha Howard és Tina Charles csatája. A Storm-nál sok múlik azon, hogy Jordin Canada továbbra is tudja-e hozni hatékony támadójátékát minimális hibaszázalékkal. A Liberty-nél pedig ismét elõlép-e Asia Durr és Kia Nurse, mert velük versenyképesek igazán. Charles egyedül kevés a bravúrhoz. A rutin, a szerkezet ugyanis még hiányosan is a Storm mellett szól.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Hirdetés