Hirdetés
Magyarország

Studer Ágnes bizakodva nyilatkozott a válogatott összetartás kezdetén:

:

Hirdetés

Péntek óta Sopronban készül a novemberi Európa-bajnoki selejtezőkre a magyar válogatott. A csapat hétfői nyilvános edzésén az M4 Sport kosárlabda magazinjának nyilatkozva Studer Ágnes beszélt a várakozásairól.

A magyar válogatott a 2021-es Európa-bajnokság selejtezőjének első fordulójában november 14-én, csütörtökön 19 óra 30 perctől Amszterdamban szerepel. Ezt követően pedig november 17-én, vasárnap Szlovákia lesz a rivális Sopronban.

“Edzéseken most azt veszem észre, hogy nagyon pörgünk, nagyon sokat futunk, lendületből játszunk. Szerintem ezt kell továbbvinni a mérkőzésekre. Agresszívan kell, hogy védekezzünk és abból próbáljunk meg futni. Fiatalok vagyunk, bírnunk is kell.” – fogalmazott az M4 Sport kosárlabda magazinjában Studer Ágnes, aki hangsúlyozta: komoly a tét az előttünk álló két mérkőzésen.

“Én azt remélem, hogy jó hangulatban fognak telni ezek a napok. Tudjuk, hogy komoly feladat előtt állunk és nagyon oda kell figyelni, koncentrálni. Látom a csapaton, hogy lelkileg mindenki jól érzi magát. Fizikailag csak egy-két kisebb sérülés van. Én úgy érzem, hogy összességében kedvező szituációban vagyunk. Ha odafigyelünk arra, amit edzőink mondanak és megcsináljuk, amiket kérnek tőlünk, illetve nagy önbizalommal játszunk, akkor kint is tudunk nyerni és itthon is.” – tette hozzá az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa.

Hirdetés