Hirdetés
Archivum

Studer Zsuzsa újabb két évre aláírt a KSC Szekszárdhoz:

:

Hirdetés

Az Atomerõmû KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Studer Zsuzsa újabb két évre aláírt a klubhoz.

A szekszárdiak nagyon jól állnak a magyar mag építésével, hiszen korábban Theodoreán Alexandra, Bálint Réka, Gereben Lívia és Studer Ágnes is hosszabbított a klubbal.

„A klub szakvezetése részérõl egyértelmû volt a szándék Studer Zsuzsa marasztalását illetõen, ezért örömmel vettük, hogy a játékos is hasonlóan gondolkodik a jövõjét illetõen. Könnyen megállapodtunk a folytatásról, így Theodoreán Alexandra, Bálint Réka, Gereben Lívia és Studer Ágnes után immáron az ötödik építõeleme is megvan a jövõ évi csapatnak. Bízunk benne, hogy a keret magyar magjának együtt tartása, az egyes bajnoki évadokon átívelõ közös munka hosszútávon megfelelõ alapot szolgáltat a további fejlõdésre és eredményességre.” – idézi a szekszárdi klub honlapja Szabó Gergõ klubtitkár szavait, aki így folytatta:

„Zsuzsi pályafutása jövõje szempontjából igen fontos idõszakot él meg, hiszen minden olyan fiatal NB1-es játékosnak, aki elhagyja az utánpótlás korosztályt, új és sokszor igen kemény kihívásokkal kell szembe néznie. Az MKOSZ U20-as szabálya – miszerint az alapszakaszbeli mérkõzések elsõ félidejében csapatonként legalább egy fiatalnak a pályán kell lennie – korábban rendszeres játéklehetõséget biztosított neki, most viszont minden egyes játékpercért meg kell küzdenie. Hiszünk abban, hogy a hátvéd posztokon lévõ folyamatos versenyhelyzet, illetve Djokics Zseljko vezetõedzõ szakmai hitvallása garancia lesz Zsuzsi további fejlõdésére is.”

Forrás: kscszekszard.hu

Hirdetés