Hirdetés
USA

Sue Bird bejelentette, hogy vállal “még egy évet”:

:

Fotó: WNBA

Hirdetés

Sue Bird az Instagram oldalán pénteken egyértelművé tette, hogy folytatja pályafutását és visszatér a WNBA mezőnyébe egy 19. profi szezonra.

Biztosan sokan emlékeznek rá, mivel a WNBA rájátszás egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor a Phoenix Mercury kiejtette a Seattle Stormot. A találkozó után Sue Bird és Diana Taurasi páros interjút adott az ESPN-nek, mely alatt a seattle-i közönség “Még egy évet!” skandálásba kezdett.

Az immár 42. életévében járó világklasszis irányító akkor türelmet kért a szurkolóktól és a sajtó képviselőitől.

“Azt hiszem ez az első alkalom, amikor tényleg le kell ülnöm, átgondolni hogyan érzem magam és mérlegelni kell bizonyos dolgokat. Egy biztos, le kell higgadni és meg kell várni, amíg ennek a szezonnak az érzelmei csillapodnak. Nem akarok érzelmi döntést hozni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy nem a testem dönt majd a folytatásról. Ez a saját döntésem lesz.” – mondta szeptember végén Sue Bird.

A döntés pedig megszületett az Instagram oldalán látható bejegyzés szerint. Az ötszörös olimpiai bajnok klasszis jelenleg szabadügynök, nincs aláírt szerződése a Seattle Storm csapatával. Emiatt bővebben nem is fogalmazhatnak a felek, de a közösségi médiában megjelent bejegyzés egyértelmű teszi, hogy a következő évet is Seattle-ben tölti Sue Bird. Egész pályafutása alatt a Storm gárdáját erősítette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sue Bird (@sbird10) által megosztott bejegyzés

Hirdetés