Hirdetés
Archivum

Sue Bird és Anete Jēkabsone-®ogota is hosszabbított a Jekatyerinburggal:

:

Hirdetés

A Jekatyerinburg klubmenedzsere Maxim Ryabkov az orosz RIA hírügynökségnek nyilatkozva bejelentette, hogy Sue Bird és Anete Jēkabsone-®ogota is elkötelezte magát a folytatás mellett.

Mindkét játékos egy év évre írt alá, de a tervek szerint Sue Bird az idei évhez hasonlóan csak januárban érkezik. Az amerikai irányító jekatyerinburgi pályafutása nehezen indult, de a szezon végére remekül beilleszkedett a csapatba és az Euroligában is egészen szép számai lettek. 10.1 pontot és 2.7 gólpasszt átlagolt mérkõzésenként.

Jēkabsone kifejezetten jó szezont futott, amíg január végén keresztszalag szakadást nem szenvedett. A lett klasszis 13 Euroliga találkozón 11.2 pontot és 3 lepattanót átlagolt. Az oroszok reményei szerint Jēkabsone már a felkészülés elejére felépül.

Ryabkov a pénteki nyilatkozatában elmondta, hogy Svetlana Abrosimova és várhatóan Tatiana Vidmer távozik a klubtól, miközben még 2-3 új igazolással számolnak.

A Jekatyerinburg nemcsak játékosokat, hanem edzõt is keres. Ezzel kapcsolatban Ryabkov hangsúlyozta, hogy mindenben megállapodtak az új szakvezetõvel és amint a szerzõdést aláírják, a nevét is nyilvánosságra hozzák.

Hirdetés